Het einde van de zomer komt in zicht, nog even genieten van het heerlijke weer. Hopelijk nog een fijne na zomer :) Veel leuke plaatjes en foto uitjes gemaakt, Zutphen bezocht (wat een prachtige stad !) Wat kerken bezocht, daar kun je altijd leuke plaatjes scoren !

Ook wat macro gedaan, het was een mooi macro seizoen ook al waren er beduidend minder vlinders dan voorgaande jaren. Beetje zorgwekkend dat wel.

Ook nog Elfia bezocht, prachtig al die kostuums, mijn vrouw ging voor het eerst ook mee in kostuum.Erg leuk om te doen, volgende Elfia wellicht weer van de partij :) 

Mijn ND filter voor lange sluitertijden bevalt me uitstekend, leuk speegoed. Daar wil ik nog veel meer mee doen :) Op mijn site nu een galerij genaamd "long exposure" voor gemaakt.

Een leuke foto shoot gedaan met een Hond, een Cane Corso. Tijdens het spelen in een park aan het Ijsselmeer.  Ik wil vaker huisdieren van mensen fotograferen in een natuurlijke omgeving want ik ben niet zo van de stijve portretten ;) 

Foto's gemaakt in Engeland, Almere, kermis by night in Hoorn, Deventer, Carnaval Zwaag, Amsterdamse waterleiding duinen en nog veel meer.

Verder is er nog een serie van Utrecht in de maak, ga ik nog een bezoekje aan Drenthe doen en heb voor de herfstkleuren het Waterloopbos in gedachten.

Uiteraard loop ik zoals altijd hopeloos achter met updaten van deze site dus voor de latest kun altijd mijn facebook pagina bezoeken ;) 

https://www.facebook.com/jan.harkema.1

welkom, 

Jan

Reageer op dit bericht